OM OSS

Murmester Hansen og Henriksen er blant de
murerfirmaene med lengst erfaring i Telemark! 

 

Firmaet Murerfirma Rune O. Hansen, som ble etablert i 1991 var forløperen til Murmester Hansen & Henriksen AS.

Vi er i dag 9 ansatte pluss 2 lærlinger. Vi er stolte av faget vårt og er meget opptatt av å holde en høy fagkunnskap for å kunne tilby våre kunder høy kvalitet og det beste resultatet. Våre lærlinger er neste generasjons murere. Ettervekst og opplæring er derfor viktig for oss og fremtiden. Som opplæringsbedrift er vi spesielt stolte av våre 3 siste lærlinger som bestod svenneprøven med glans og fikk karakteren Bestått, Meget godt!

 

Alle våre ansatte er ifra Skien og er utdannet med svennebrev.  2 av oss har mesterbrev innen murerfaget og én er under utdanning. Vi innehar også sentralgodkjenning, våtromsertifikater og er våtromsgodkjent bedrift av FFV (fagrådet for våtrom). I tillegg har Rune O. Hansen sertifikater innen verditakst, skadetakst, naturskade, skjønn, våtromstakst og boligsalg/ tilstandsrapport.

 

Daglig leder og medeier har i mange år vært medlem av svenneprøvenemda i Telemark og er styreleder i Byggfag Telemark.

 

Vi har flyttet vi inn i nye, lyse og trivelige lokaler på Rødmyr/ Kjørbekk industriområde i Skien og har kjøpt oss inn som medeier og partner i murhuskjeden Håndverksmur AS som er en kjede av murmestre over hele Norge. I denne forbindelse blir vi leverandører av murhus/ Grønnbolig i Grenlandsdistriktet.

 

Les mer om Håndverksmur og Grønnbolig