VÅRE PROSJEKTER

Under ser du et lite utvalg av vår varierte portefølje.
For ytterligere referanser, ta gjerne kontakt med oss. 

Lindemans Falkum

SKIEN

Vi har levert mur, membran og flisarbeider ved de nye leilighetene som Seltor AS har satt opp på Falkum i Skien. Det er regulert til 170-190 boliger på tomten. Boligprosjektet eies i sin helhet av Skien Boligbyggelag. 

Holden hovedgård

ULEFOSS

Holden er en fredet herregård på Ulefoss i Telemark. Hovedhuset fra ca. 1730 ble oppført i slaggsten. Hovedbygningen ble ombygd og utvidet i 1850-årene. Dårlig vedlikehold opp gjennom årene, har medført et omfattende vedlikeholdsbehov på fasaden - dette er det vi som står for. Alt arbeid er utført etter antikvariske prinsipp i tett samarbeid med riksantikvaren. 

Privatbolig

SKIEN

Kunde ønsket flis i fiskebein til sitt nye kjøkken. Utførelsen er i svart høyglans med mørk grå fugemasse. Som avslutning har kunden valgt en kobberlist. Keramisk flis er svært holdbart og vedlikeholdsvennlig. 

Borgengården

SKIEN

Borgengården er en av de fineste bygårdene i byen. Den er bygget i en nybarokk stil og tegnet av arkitekt Finn Knudsen. Arbeidet var tidkrevende og nøysommelig, men desto mer gøy å se det ferdige resultatet. Vi benyttet NHL mørtler og spesialprodukter tilpasset fasaden.

Borettslag

PORSGRUNN

Et eldre murbygning fra 1950-tallet på Hovenga i Porsgrunn hadde behov for utskiftning av isolasjon og ny forblending. Nå har bygget fått etterisolasjon og 3 cm. luftespalte mellom isolasjon og vegg. 

Nytt bad for privatkunde

SKIEN

Stort, nytt flisbad i nyoppført bolig utført av oss. Badet er på hele 20 kvm. med 60x60 porcellanato flis.